Windows 10 Licentie Kopen

Als je Windows 10 wilt kopen kijk dan even of je Windows 10 Home of Windows 10 Pro wilt aanschaffen. Wij hebben beide versies van Windows 10 beschikbaar voor je. Het verschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro weten? Voordat je windows 11 bestellen gaat dien je uiteraard te weten welke editie bij jou past. Windows 10 pro is wat uitgebreider dan de home versie, dit zijn de belangrijkste verschillen:
  • BitLocker – een encryptie tool waarmee je de harde schijf van je computer of gegevens op een usb stick versleutelt.
  • Remote Desktop – inloggen op afstand, handig voor als je af en toe thuis werkt, maar geen laptop van de zaak hebt
  • Assigned Access- laat andere gebruikers van je computer slechts één applicatie gebruiken.
  • Microsoft Update for Business – deze tool bied je de mogelijkheid om een update van het besturingssysteem via de cloud uit te voeren. Je hoeft dus niet alle laptops en computers die zijn aangesloten op een netwerk afzonderlijk te updaten.
OEM of RETAIL versie? Wil je je huidige versie van Windows upgraden naar Windows 10? Kies dan voor een RETAIL versie. Indien je een compleet nieuwe (verse) installatie van Windows 10 wilt doen op een lege computer/laptop koop dan een OEM versie om deze te activeren.
Windows 10 Professional OEM kopen
Windows 10 Pro OEM kopen

Windows 10 Pro OEM – deze versie gebruik je om een nieuwe installatie van Windows 10 Pro te activeren – als je een bestaande Windows versie wilt upgraden koop dan de retail versie.

Windows 10 Professional OEM kopen

Windows 10 Professional Retail kopen
Windows 10 Pro Retail kopen

Windows 10 Pro RETAIL – je kunt met deze Windows 10 Pro retail versie een bestaande versie van Windows upgraden naar Windows 10 Pro.

Windows 10 Professional Retail kopen

Windows 10 Professional OEM kopen
Windows 10 Home OEM kopen

Windows 10 Home OEM – deze versie gebruik je om een nieuwe installatie van Windows 10 Home te activeren – als je een bestaande Windows versie wilt upgraden koop dan de retail versie.

Windows 10 Home OEM kopen

Windows 10 Home Retail kopen
Windows 10 Home Retail kopen

Windows 10 Home RETAIL – je kunt met deze Windows 10 Home retail versie een bestaande versie van Windows upgraden naar Windows 10 Home.

Windows 10 Home Retail kopenU heeft een nieuwe pc of laptop en wilt graag Windows 10 installeren. U heeft dan een geldige Windows 10 key nodig om Windows te installeren. Wachten tot een veel te dure dvd thuis is bezorgt duurt lang en is erg omslachtig. U kunt namelijk simpel uw eigen installatie dvd of usb maken met de officiële Windows 10 tool. Deze tool is gratis verkrijgbaar op de website van Microsoft en erg simpel in gebruik. Nadat u een installatie medium heeft gemaakt heeft u dus enkel nog een geldige Windows 10 licentie key nodig. Deze licentie krijgt u bij ons gelijk op het scherm te zien na bestellen en binnen 5 minuten in uw mail. U kunt dus direct aan de slag met het installeren van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Naast dat u direct aan de slag kunt, is het aanschaffen van een Windows 10 key ook nog eens een stuk goedkoper. Door enkel de licentie code te halen bespaart u meer dan €100! U kunt onze Windows 10 keys hieronder vinden. U drukt simpelweg op 1 van de onderstaande producten, en kunt deze vervolgens simpel bestellen via ons systeem. U krijgt dan binnen 5 minuten na betaling een mail met daarin de Windows 10 Key en kunt Windows dan direct installeren. U hoeft enkel nog maar te kiezen tussen de Home of Professional versie, maar wat is het verschil? U krijgt bij beide gewoon een complete Windows 10 installatie, maar toch zijn er kleine verschillen. Als normale gebruikers zult u niet echt verschil merken tussen beide versies, maar om de verschillende duidelijk uit te leggen hebben wij helemaal onderaan deze pagina een tabel met de verschillende functies. Voor het geld hoeft u het in ieder geval niet te doen, want beide versies zijn bij ons dezelfde prijs! Beide Windows 10 keys zijn zowel 32 als 64 bit en kunnen dus gebruikt worden voor beide installaties. U kunt echter bij een Windows 10 Home installatie alleen een Windows Home key gebruiken, en bij een Windows 10 Professional enkel een Windows Professional key. U kunt bij het aanmaken van een installatie dvd of usb kiezen welke versie u wilt installeren.

Alle Microsoft producten

-85%
-90%

199,99 19,95 incl. btw

-73%

102,85 27,80 incl. btw

-83%

102,85 17,95 incl. btw

28,75 incl. btw
-50%

60,45 29,95 incl. btw

-14%

34,95 29,95 incl. btw

36,25 incl. btw
13,95 incl. btw
-47%

18,80 9,95 incl. btw

Klik hier om goedkoop Windows 10 Home of Pro kopen

Het verschil tussen Windows 10 Pro en Windows 10 Home

Windows 10 Pro en Windows 10 Home zijn verreweg de meest bekende edities van 10-serie. Ze hebben een hoop gemeen, waaronder natuurlijk de standaard tools die dit besturingssysteem levert. Bij beide versies kan je gebruik maken van de volgende opties: • Startmenu • Cortana • Store Apps • Windows Ink • Windows Hello • Programma’s buiten de Windows Store Vergis je niet: Windows 10 Pro is echt niet alleen voor zakelijke gebruikers interessant. Ook voor persoonlijk gebruik biedt deze editie meerdere features die wel degelijk handig zijn voor privé gebruik. Hieronder worden de verschillen tussen deze twee versies uiteen gezet, zodat je een goed gefundeerde keuze kunt maken voor het pakket dat het beste past bij jouw behoefte.

De vier belangrijkste verschillen

Naast de standaard opties die beide edities hebben, heeft Windows 10 Pro een aantal mogelijkheden die Windows 10 Home niet biedt, dit zijn onder andere de volgende opties: • BitLocker • Microsoft Update for Business • Remote Desktop • Assigned Access

Beveilig je bestanden met BitLocker

Beveilig je bestanden optimaal door het gebruik van BitLocker, een encryptietool waarmee je de harde schijf van je computer of gegevens op een usb stick versleutelt. Door middel van een wachtwoord krijg je toegang tot je bestanden. Handig dus, mocht je laptop worden gestolen of je een usb met gevoelige gegevens kwijtraken. Belangrijk om te weten: voor het gebruik van BitLocker heeft je computer een ingebouwde TPM chip nodig. Bij het inschakelen van het programma wordt automatisch gecheckt of deze chip aanwezig is. Met de Pro versie kan je deze beveiligingstool direct in gebruik nemen.

Update meerdere computers met Microsoft Update for Business

De naam zegt het al, deze tool is vooral handig voor bedrijven, maar ook als je thuis meerdere computers hebt aangesloten op een netwerk kan deze tool uitkomst bieden en tijdbesparend zijn. Windows 10 Pro biedt je met deze tool de mogelijkheid om een update van het besturingssysteem via de cloud uit te voeren. Je hoeft dus niet alle laptops en computers die zijn aangesloten op een netwerk afzonderlijk te updaten. Bijkomend voordeel is dat sommige instellingen voor alle apparaten tegelijk op dezelfde manier kunnen worden ingesteld. Je bespaart een hoop tijd met het gebruik van deze tool.

Log in op afstand met Remote Desktop

Handig voor als je af en toe thuis werkt, maar geen laptop van de zaak hebt, of als je op afstand met je eigen netwerk verbinding wilt maken. Belangrijk is wel dat de computer waar je op in wilt loggen via Remote Desktop aan staat. Tevens moet deze verbinding hebben met internet en je moet natuurlijk als gebruiker staan geregistreerd die toegang heeft tot het betreffende netwerk via Remote Desktop.

Assigned Access

Laat andere gebruikers van je computer slechts één applicatie gebruiken. Handig als je op een beurs staat en enkel een bepaalde app of website wilt laten zien. Ook in een winkel kan dit handig zijn, dan weet je zeker dat gebruikers enkel en alleen dat zien, wat jij wilt dat ze kunnen zien en dus niet kunnen rondkijken in gevoelige bestanden of mappen. Windows 10 Pro maakt het mogelijk om anderen zorgeloos gebruik te laten maken van je computer, omdat jij weet dat ze enkel toegang hebben tot één programma.

Ga je voor Windows 10 Home of Windows 10 Pro?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er enkele interessante verschillen tussen Home en Pro editie uit de 10-serie. Het is aan jou om te kijken welk pakket het beste bij jou past en wat de meeste mogelijkheden biedt voor hoe jij je computer gebruikt of wilt gebruiken. Je bent hoe dan ook verzekerd van een goed software pakket dat ontzettend veel te bieden heeft. Download en gebruik gemakkelijk apps uit de Windows Store of van andere platforms. Maak het startmenu dat het beste past bij jouw persoonlijke gebruik en laat je verrassen door de vele andere features die Windows 10 te bieden heeft.  
Windows 10 Home Windows 10 Professional
Aanpasbaar startmenu X X
Windows Defender & Firewall X X
Cortana X X
Hiberboot and IntantGo X X
Windows Hello X X
Virtual Desktops X X
Snap Assistent X X
Continuum X X
Edge Browser X X
Device Encryption X
Domain Join X
Group Policy Management X
BitLocker X
Remote Desktop X
Client Hyper V X
Max RAM 128GB 512GB