Kopen met vertrouwen

OnlineKeys is opgericht om een veilig en betrouwbaar alternatief te bieden om online digitale licenties van Software en Games te kunnen kopen. Vertrouwen moet van twee kanten komen, en omdat jullie, onze klanten, het vertrouwen in ons geven om bij ons de licenties te kopen, geven wij op onze beurt dan ook de garantie dat onze keys altijd werken!

Gelukkig komt het bijna nooit voor dat een key niet werkt, maar zelfs met onze strenge kwaliteit controle kan het helaas toch af en toe voorkomen dat een key echt niet werkt. Gebeurd het dat een een key niet werkt? Stuur even een mailtje naar de helpdesk, voeg een screenshot van de foutmelding toe – en je krijgt zo snel mogelijk van ons een nieuwe key toegestuurd!

Helaas moeten we een kleine kanttekening geven bij onze key garantie. Deze is slecht geldig tot een redelijke periode na bestellen (dus niet na 15 jaar opeens terugkomen dat de key niet werkt omdat het spel niet meer door Windows wordt ondersteund). Heb je de key eenmaal geactiveerd, dan garanderen we natuurlijk dat deze blijft werken! 

Veiligheid boven alles.

Privacy is een groot goed en wij beseffen ons dan ook heel erg dat we een plicht hebben met de gegevens die jullie bij ons achter laten. Hierom hebben we de verbinding met onze website en je computer versleuteld en gebruiken we een extern bedrijf voor het verwerken van de betalingen. Zo zorgen wij er voor dat we garant kunnen staat voor je privacy en de veilig opslag van je gegevens!

Omdat wij zelf onze gamekeys inkopen, weten we zeker dat deze op een legale manier zijn verkregen, dat ze in Nederland verkocht mogen worden en dat ze dan ook nooit geblokkeerd gaan worden. Omdat we ze zeker van onze zaak zijn geven we ook onze 100% garantie af!

28,99 incl. btw

Uncategorized

Deadfall Adventures

11,99 incl. btw
16,49 incl. btw
10,29 incl. btw
12,99 incl. btw

Uncategorized

Far Cry Primal

20,99 incl. btw