Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Ondersteuning is een van de belangrijkste dingen als je het ons vraagt. Daarom kan je altijd contact met ons opnemen! Bij voorkeur via het ticket systeem zodat meerdere medewerkers je vraag kunnen zien en je zo snel mogelijk geholpen kan worden, maar je mag natuurlijk ook altijd mailen of bellen!

Neem contact op

Algemeen: [email protected]
Support: [email protected]

Onze gegevens

Post sturen mag natuurlijk altijd – maar we hebben geen fysieke winkel om kosten te besparen. Langskomen is daarom helaas niet mogelijk.
Kerstkaartjes stellen we overigens wel heel erg op prijs!

Wie, Woe, Wat OnlineKeys.nl?

OnlineKeys bestaat uit een klein team van vijf vrienden die een probleem zagen. Allereerst zijn we allemaal gamers en niks zo leuk als ’s avonds je vrienden af maken met een tot diep in de nacht durende match – toch?

Alleen, net als alle gamers liepen ook wij tegen het probleem van geld op… Leuk al die nieuwste games, maar elke maand 60 euro uitgeven om een beetje leuk online te kunnen spelen ging ons toch wat te ver. En zo kwamen ook wij terecht op de, vaak wat schimmige websites, waarop Russische keys worden aangeboden die dan via een VPN geactiveerd moeten worden. Eerlijk is eerlijk, het werkte meestal best goed, maar na 3 games ging het bij 2 van de 5 toch fout en konden we fluiten naar ons geld.

Hoe zijn jullie begonnen?

We hadden hier graag een soort Apple verhaal neergezet over hoe we onszelf hebben opgesloten in een kamer en er niet uit zijn gekomen tot we met een oplossing voor het probleem kwamen. Helaas is dat niet hoe het is gegaan… Het echte verhaal is veel suffer.

Een van ons moest op een bepaald moment voor zijn werk naar Engeland en kwam er achter dat de games daar veel goedkoper zijn. Handelaartje als het is, nam hij natuurlijk een aardig stapeltje voor ons mee en zo konden we de komende periode weer doorkomen. Totdat andere mensen hiervan hoorden en ook wel geïnteresseerd waren in deze goedkopere games.

Het moge duidelijk zijn, in deze kleine hoeveelheden was het niet enorm interessant, en alle doosjes meeslepen plus de kosten voor vliegtickets begonnen ook wel aardig aan te tikken. Lang verhaal kort, door niet meer zelf met het vliegtuig weg te gaan, veel groter in te kopen en het fysieke verzenden er uit te halen kunnen we nu de keys aanbieden voor de prijzen op onze website!

Maken jullie winst of waarom doen jullie dit?

OnlineKeys is geen vrijwilligers werk van ons, maar het is ook bij lange na niet voldoende om een full-time baan te zijn (zelfs niet voor maar een van ons). We doen het voornamelijk omdat het erg leuk is om te doen, een goede aanvulling voor onze CV’s is en omdat we enorm veel positieve reacties krijgen van mensen die een key bij ons kopen.

We maken wel degelijk winst, maar omdat we een Curacaos bedrijf zijn hebben we ook veel kosten Daarnaast komen nog de kosten voor de website, het onderhoud en de hosting. Neem daarbij dat onze concurrentie voornamelijk bestaat uit particuliere verkopers en schimmige bedrijfjes. Het moge duidelijk zijn dat onze marges niet enorm groot zijn. We kunnen er de hosting en het onderhoud van de site van betalen, en dan houden we nog een klein beetje over om als vriendengroep een paar keer per jaar wat dingen te doen.

Maar waar we het natuurlijk eigenlijk voor doen zijn de games waar we bijna onbeperkte toegang tot hebben 😉