Gamekey activeren op Steam

Als je nog geen Steam account hebt, zul je je eerst moeten registeren:

• Registreer een account ( als je nog geen account hebt ).
  • Ga naar Steampowered.com en klik op 'inloggen' rechtsboven. Klik daarna op 'registreren' in het midden van je scherm om je account te creĆ«ren.
  • Download Steam
  • Klik op de groene knop 'Steam installeren'. Installeer Steam en login met je account.
  • Klik in Steam bovenin je scherm op 'Activeer een product op Steam'
  • Ga naar Digital Locker op jouw account bij Less4Games. Hier vind je de game die je zojuist hebt gekocht. Klik op de game en je vindt hier jouw Product Code. Kopieer deze en plak deze vervolgens in het Product Code veld bij Steam.
  • Bevestig de code en installeer het spel
  • Jouw games kun je bekijken door op "Bibliotheek" te klikken

Ben je al in het bezit van een Steam account, log dan in met jouw account :

• Klik in Steam bovenin je scherm op 'Activeer een product op Steam'
  • Ga naar Digital Locker op jouw account bij Less4Games. Hier vind je de game die je zojuist hebt gekocht. Klik op de game en je vindt hier jouw Product Code. Kopieer deze en plak deze vervolgens in het Product Code veld bij Steam.
  • Bevestig de code en installeer het spel
  • Jouw games kun je bekijken door op "Bibliotheek" te klikken
That's it, de activatie is hiermee afgerond en als de download + installatie is afgerond, kun je aan de slag met jouw nieuwe game.