Veel gestelde vragen

Office 2016 op uw pc downloaden en installeren

Let op! Volg deze instructies anders werkt het niet!
Je moet onderstaande instructies volgen om de software te activeren.

Downloaden van Microsoft Office:
Allereerst moet je de software downloaden via onderstaande link:
(zodra je op de link klikt start de download direct)
https://officecdn.microsoft.com/sg/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/nl-NL/ProPlusRetail.img

Dit bestand is een .img bestand dat je dient uit te pakken met een programma als Winrar of Winzip. Nadat dit bestand is uitgepakt kun je het bestand Setup.exe openen en de installatie wizard doorlopen om het softwarepakket te installeren.

Let op! Indien je Cyberlink Photo director hebt geinstalleerd zal jouw computer het .img bestand hiermee proberen te openen. Dit is niet correct en zal niet werken. Klik in dit geval rechts op de bestandsnaam en klik "Openen met..." om vervolgens Winzip of Winrar te kiezen.

Nadat je de software hebt geinstalleerd start je een willekeurig programma uit het pakket op (bijvoorbeeld Word) om te activeren. Zodra je dit voor het eerst doet opent automatisch de activatie wizard. In deze wizard moet je kiezen voor ACTIVEREN ZONDER ACCOUNT. Hierna vul je de licentie code in.

In sommige gevallen geeft activatie interface van de software aan dat de code reeds gebruikt zou zijn. Dit is veelal niet het geval maar wordt soms door onbekende oorzaken weergegeven. In dit geval raden wij aan een stap terug te gaan en gebruik te maken van de telefonische activeringsmogelijkheid van Microsoft. De licentie zal dan zonder problemen worden geactiveerd.

Help onderwerpen:

bijgewerkt op 7 jaar geleden